Blogger Penjual Barangan Online Yang Sangat Tak Mesra Pelanggan

Blogger Penjual Barangan Online Yang Sangat Tak Mesra Pelanggan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat semua pembaca, nampaknya dah seabad gua tidak menulis blog persnl ni, skali masuk dah macam-macam ada, sampah, lipas, tikus, taik cicak. Kalini gua nak cerita tentang Blogger Penjual Barangan Online Yang Sangat Tak Mesra Pelanggan

Ceritanya begini, ada la seorang blogger ni dia ni nak kata masih sekolah tak la, dah dewasa. Dia ada jual satu produk  kat page dia. Gua tertarik la dengan satu yang dia jual ni sbab sebelum ni pernah ternampak dekat satu karnival pasal produk ni mcm berkualiti je.

Tapi yang menyakitkan hatinya bila ditanya tentang harga. Situasinya lebih kurang begini, 

Gua : Berapa ye harga produk sekian-sekian ni?
Penjual : Kamu serius ke nak beli? kalau tak jangan tanya, buang masa saya je.

Pergh..baru tanya harga dah melenting, ni la kes kenapa gua malas nak beli online. baik cari kat kedai jek. (marah ni..grrr asah kuku) :p

**adakalanya kita serius dan adakalanya kita melawak dalam melakukan sesuatu pekerjaan, tapi kalau gini urmm.. tak tau nak cakap pe. demi memajukan kedainya harap dia tak wat camni kepada pelanggan2 yang lain kelak.

Artikel Terkait

3 comments

sabar erk Alif... PMS kot dye tu...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

Assalam..
Rasanya dia ada masalah dengan seseorang kot atau emosinya tengah tak stabil..